Μενού Κλείσιμο

25 ΧΡΟΝΙΑ EPSILON

«25 ΧΡΟΝΙΑ EPSILON – ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στην Κλήρωση έχουν όλοι οι πελάτες της επιχείρησης “EPSILON Κέντρο Ακοής” που θα προμηθευτούν τα Ακουστικά Βαρηκοΐας τους μέσα στο 2022.  

Οι πελάτες διατηρούν το δικαίωμα, εφόσον το επιθυμούν, να μην συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.

 

Η συμμετοχή στην συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων που ακολουθούν.

Τρόπος Συμμετοχής

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς Ακουστικού Βαρηκοΐας, οι συμμετέχοντες  συμπληρώνουν στο σχετικό Δελτίο Συμμετοχής που ενέχει και την ιδιότητα του  Λαχνού:

-ονοματεπώνυμο,

-τηλέφωνο ή e-mail,

-το μοντέλο που προμηθεύτηκαν και

-το ποσό που κατέβαλαν για την αγορά. Στο ποσό αυτό δεν μπορεί να περιλαμβάνεται οποιοδήποτε άλλο κόστος  για παρελκόμενα, αξεσουάρ κλπ. που αγοράστηκαν ταυτόχρονα καθώς και η συμμετοχή του Ασφαλιστικού Ταμείου που έχει ή πρόκειται να αποδοθεί προς την Επιχείρηση.

Για κάθε Ακουστικό που προμηθεύτηκαν, συμπληρώνουν ξεχωριστό Δελτίο Συμμετοχής. Αν π.χ. έχουν προμηθευτεί 2 Ακουστικά, συμπληρώνουν δύο διαφορετικά δελτία με τα στοιχεία του κάθε ακουστικού ξεχωριστά.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι συμμετέχοντες με περισσότερα Δελτία Συμμετοχής αυξάνουν τις πιθανότητες να κερδίσουν ένα από τα Δώρα.

Ημερομηνία και Τόπος Κλήρωσης

Τα Δελτία τοποθετούνται σε κληρωτίδα έως την ημέρα της κλήρωσης που έχει ορισθεί, το Σάββατο 07 Ιανουαρίου 2023 στο κατάστημα της EPSILON, Καψάλη 7, Πλ. Κολωνακίου, Αθήνα.

Η ώρα διενέργειας της κλήρωσης θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνο.

Οι συμμετέχοντες που επιθυμούν να παρευρεθούν στην διαδικασία της κλήρωσης οφείλουν να ενημερώσουν προφορικά το προσωπικό της επιχείρησης, έως τις 04 Ιανουαρίου ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα οργανωτικά και χωροταξικά μέτρα.

Τυχεροί-Νικητές

Κατά την διενέργεια της κλήρωσης θα επιλεγούν από την κληρωτίδα 8 από τα Δελτία Συμμετοχής-Λαχνοί.

Ο 1ο Λαχνός αφορά στον Μεγάλο Τυχερό, που κερδίζει την επιστροφή του ποσού που αναγράφετε σε αυτόν και ουσιαστικά είναι τα χρήματα που κατέβαλε για την αγορά του συγκεκριμένου Ακουστικού,

Ο 2ος Λαχνός κερδίζει ένα σύστημα παρακολούθησης για την Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο, αξίας 220€,

Ο 3ος Λαχνός κερδίζει μια συσκευή Αφύγρανσης-Απολύμανσης Ακουστικών Βαρηκοΐας, αξίας 90€.

Επιπλέον, 5 Τυχεροί  θα κερδίσουν έκαστος  10 συσκευασίες μπαταριών για τα ακουστικά τους, αξίας 50€.

Ανακοίνωση των Αποτελεσμάτων

Τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν στο site της επιχείρησης www. epsilonakoustika.gr και στην σελίδα που διατηρεί στο Fecebook, ενώ οι ίδιοι θα ενημερωθούν προσωπικά μέσω τηλεφώνου ή με e-mail.

Παράδοση των Δώρων

Για τον Μεγάλο Τυχερό, το ποσό που αναλογεί θα κατατεθεί την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023, σε Τραπεζικό Λογαριασμό στον οποίο είναι δικαιούχος.

Οι υπόλοιποι Νικητές μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους αμέσως μετά την κλήρωση εάν είναι παρόντες σε αυτή, ή από την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 από το κατάστημα (Καψάλη 7, Πλ. Κολωνακίου, Αθήνα). Εάν επιθυμούν ταχυδρομικά, η παράδοση θα πραγματοποιηθεί με εταιρεία courier χωρίς έξοδα αποστολής.

 


Προσωπικά Δεδομένα
Στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας «25 ΧΡΟΝΙΑ EPSILON – ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ», η Επιχείρηση “EPSILON Κέντρο Ακοής” αναλαμβάνει την συγκέντρωση και επεξεργασία των απαραίτητων προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων, προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή τους στην Κλήρωση καθώς και η επικοινωνία με τους νικητές, προκειμένου να ενημερωθούν και να παραλάβουν το δώρο τους.
Με την συμμετοχή στην Κλήρωση οι συμμετέχοντες αποδέχονται αυτόματα την συγκέντρωση και χρήση Προσωπικών Δεδομένων που αφορούν μόνο στην συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.
Για το σκοπό αυτό, κατά την υποβολή του Δελτίου Συμμετοχής η Επιχείρηση έχει προβεί σε σχετική ενημέρωση για τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα, συγκεντρώνονται τα στοιχεία :
-ονοματεπώνυμο,
-τηλέφωνο ή email,
-το μοντέλο του Ακουστικού Βαρηκοΐας που προμηθεύτηκαν και
-το χρηματικό ποσό που κατέβαλαν.
Επιπροσθέτως θα ζητηθεί:
-από τον 1ο Τυχερό και για την κατάθεση του ποσού που κέρδισε,  ο αριθμός IBAN του Τραπεζικού Λογαριασμού στο οποίο είναι δικαιούχος,
-από τους υπόλοιπους Νικητές, η ταχυδρομική διεύθυνση, στην περίπτωση που επιθυμούν να λάβουν τα δώρα τους ταχυδρομικά.
Τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα των τελικών αποδεκτών των δώρων θα διαβιβαστούν αποκλειστικά και μόνο στην εταιρεία ταχυμεταφορών «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ ΑΕ», με διακριτικό τίτλο “ΕΛΤΑ COURIER”, Δ/νση: Λεωφ. Μεσογείων 395,  Αγ. Παρασκευή 15343 , προκειμένου να καταστεί δυνατή η αποστολή τους στους νικητές.
Όλοι οι συμμετέχοντες στην Κλήρωση έχουν έναντι της EPSILON δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών τους δεδομένων καθώς και δικαιώματα περιορισμού φορητότητας ή αντίταξης στην επεξεργασία τους. Οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με τα ανωτέρω δικαιώματα υποβάλλεται γραπτώς και αποστέλλεται έγκαιρα στην διεύθυνση “EPSILON Κέντρο Ακοής”, Καψάλη 7, Πλ. Κολωνακίου, Αθήνα 10674.
Τα αρχεία με τα στοιχεία των συμμετεχόντων και των νικητών, θα καταστραφούν εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και του τελευταίου δώρου και που ορίζει την ολοκλήρωση της προωθητικής ενέργειας.
Από τις παραπάνω διαδικασίες και ενέργειες εξαιρούνται αυτομάτως όσοι εξ αρχής έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Κλήρωση  και όσοι αιτηθούν κατά την πορεία της προωθητής ενέργειας και πριν την Κλήρωση, την διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων ή την αντίταξη στην επεξεργασία τους.
Η EPSILON διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των Όρων και Προϋποθέσεων της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας ενώ οφείλει να γνωστοποιεί οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή στο site της επιχείρησης www.epsilonakoustika.gr και στην σελίδα που διατηρεί στο Facebook.
Ισχύουν οι όροι χρήσης προσωπικών δεδομένων και η πολιτική ασφαλείας της EPSILON που είναι αναρτημένοι στο site www.epsilonakoustika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Language »»