Μενού Κλείσιμο

Το εύρος τιμής των Ακουστικών Βαρηκοΐας που διαθέτουμε κυμαίνεται μεταξύ 900€ και 2.600€ το κάθε ένα, συμπεριλαμβανομένου και του ποσού που χορηγούν τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Για τους ασφαλισμένους π.χ. του ΕΟΠΥΥ, οι τιμές διαμορφώνονται από 450€ έως 2.150€.

Η διαβάθμιση των τιμών προς τα πάνω, δεν οφείλετε στην  αισθητική ή αλλιώς στο μικρό μέγεθος των συσκευών, όπως εύλογα θα πίστευε κανείς,  αλλά  στην τεχνολογική ανωτερότητα των εκάστοτε μοντέλων.  

Το μέγεθος της αποδοτικότητας των Ακουστικών Βαρηκοΐας, εξαρτάται από την επιλογή του μοντέλου, βασισμένη σε μια  πολυπαραγοντική διαδικασία που αφορά :

-στο Ιστορικό και τις “παραμέτρους” της απώλειας της Ακοής

-στην Ιδιοσυγκρασία και τον γενικότερο Χαρακτήρα του χρήστη

-στις υποκειμενικές καθημερινές “ακουστικές” του Ανάγκες

-στις εξειδικευμένες Γνώσεις του Σύμβουλου Ακοής

-στον Οίκο προέλευσης του Ακουστικού

-στην τακτική Φροντίδα και Συντήρηση του Ακουστικού

-και στον Προϋπολογισμό που θα διατεθεί κατά την αγορά τους αλλά και καθ’ όλη την περίοδο λειτουργίας τους, με μια σειρά Προϊόντων και Υπηρεσιών για την φροντίδα των Ακουστικών και της Ακοής γενικότερα.

Στα παραπάνω, πρέπει να προστεθεί και ο παράγοντας Χρόνος, που αποδεδειγμένα απαιτείται για την προσαρμογή στον νέο τρόπο Ακοής.

Τέλος,  δεν πρέπει να παραβλέψουμε την αναγκαιότητα της Διπλής Εφαρμογής, δηλ. την χρήση ακουστικών και στα δύο αφτιά, όταν αυτό “επιβεβαιώνετε” από τις Ακοολογικές Εξετάσεις.

 

Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε τα παραπάνω ένα-ένα μαζί σας..

 

Language »»