Μενού Κλείσιμο

Το εύρος τιμής των Ακουστικών Βαρηκοΐας που διαθέτουμε κυμαίνεται μεταξύ 1000€ και 2.600€ το κάθε ένα, συμπεριλαμβανομένου και του ποσού που χορηγούν τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Για τους ασφαλισμένους π.χ. του ΕΟΠΥΥ, οι τιμές διαμορφώνονται από 550€ έως 2.150€.

Η διαβάθμιση των τιμών προς τα πάνω, δεν οφείλετε στην  αισθητική π.χ. στο μικρό μέγεθος των συσκευών όπως εύλογα θα πίστευε κανείς,  αλλά  στην τεχνολογική ανωτερότητα των εκάστοτε μοντέλων.  

Το μέγεθος της αποτελεσματικότητας των Ακουστικών Βαρηκοΐας, αρχικά εξαρτάται από την επιλογή του μοντέλου  που θα προμηθευτούμε. Η επιλογή αυτή, είναι μια πολυπαραγοντική διαδικασία και με την σειρά της εξαρτάται άμεσα από :

-το Ιστορικό και τις “παραμέτρους” της απώλειας της Ακοής

-την Ιδιοσυγκρασία και τον γενικότερο Χαρακτήρα του χρήστη

-τις υποκειμενικές καθημερινές “ακουστικές” του Ανάγκες

-τις εξειδικευμένες Γνώσεις του Σύμβουλου Ακοής

-τον Οίκο προέλευσης του Ακουστικού

-την τακτική Φροντίδα και Συντήρηση του Ακουστικού

-και τέλος, από το Προϋπολογισμό που θα διατεθεί, και που δεν αφορά μόνο την αγορά του Ακουστικού αλλά και μια σειρά άλλων προϊόντων και υπηρεσιών για την φροντίδα του του Ακουστικού και της Ακοής γενικότερα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Επ’ ουδενί, δεν πρέπει να παραβλέψουμε την αναγκαιότητα μιας διπλής εφαρμογής, δηλ. την χρήση ακουστικών και στα δύο αφτιά, όταν αυτό επιβεβαιώνετε από τις Ακοολογικές Εξετάσεις.

Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί και ο παράγοντας Χρόνος, που αποδεδειγμένα απαιτείται για την προσαρμογή στον νέο τρόπο Ακοής.

Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε τα παραπάνω ένα-ένα μαζί σας..

.

Language »»